szerző:
hvg.hu

Egy látványos videó kíséretében letölthetővé vált a Star Wars Battlefront II többjátékos béta verziója. Bétához híven nem végleges, lehetnek benne hibák, cserébe viszont ingyen letölthető.

A Battlefront II bétáját pénteken délelőtt nyitották meg mindenki előtt, egészen hétfő estig (18 óráig) ingyen lehet játszani az ebben a verzióban ez idő alatt az Originről, a PlayStation Store-ból és az Xbox Áruházból is fizetség nélkül beszerezhető programmal.

Az előrendelőknek kínált korai csatlakozás alapján arra lehet számítani, hogy a játékot kiadó EA szerverei igen nehezen bírják majd a következő napokban a multiplayer módot választó játékosok terhelését.

A Star Wars Battlefront II multiplayeres bétája pc-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is letölthető, platformtól függően 13-22 gigás pakkra kell számítani.

A Battlefront II november 17-én jelenik majd meg. A játék a fejlesztők ígérete szerint – elődjével ellentétben – egyszemélyes játékmódban is izgalmas, történetmesélő élményt hoz majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!