szerző:
hvg.hu

Egy látványos videó kíséretében letölthetővé vált a Star Wars Battlefront II többjátékos béta verziója. Bétához híven nem végleges, lehetnek benne hibák, cserébe viszont ingyen letölthető.

A Battlefront II bétáját pénteken délelőtt nyitották meg mindenki előtt, egészen hétfő estig (18 óráig) ingyen lehet játszani az ebben a verzióban ez idő alatt az Originről, a PlayStation Store-ból és az Xbox Áruházból is fizetség nélkül beszerezhető programmal.

Az előrendelőknek kínált korai csatlakozás alapján arra lehet számítani, hogy a játékot kiadó EA szerverei igen nehezen bírják majd a következő napokban a multiplayer módot választó játékosok terhelését.

A Star Wars Battlefront II multiplayeres bétája pc-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is letölthető, platformtól függően 13-22 gigás pakkra kell számítani.

A Battlefront II november 17-én jelenik majd meg. A játék a fejlesztők ígérete szerint – elődjével ellentétben – egyszemélyes játékmódban is izgalmas, történetmesélő élményt hoz majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!