szerző:
hvg.hu

Akár a buszra vagy a munkahelyi számítógép betölöltődésére várva is elő lehet venni ezt a remek és ingyenes ügyességi játékot.

Egyszerűbb nem is lehetne az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Symmetrica szabálya, de ez az ügyességi játék így is kihívást jelent bárkinek. A cél: a kék kúpot úgy kell ellőni, hogy valamelyik kört eltalálja. Ez tényleg gyerekjáténak tűnik, csakhogy a kis lövedékek és a körök is folyamatosan mozognak, változatos módon és irányban. Sőt, a kúpok eközben forognak is.

Nagyon jól el kell találni a megfelelő pillanatot, és ez egyre nehezebbé válik. Egyszerre több kúp is forog a pályán, de mindig csak azt kell célba juttatni, amelyik kék színre vált. Ez adott esetben egyszerre több is lehet, ilyenkor több lövedék irányára és céljára is kell figyelni egyszerre.

A lövéshez csak meg kell érinteni a képernyőt, és ha valamelyik lövés nem talál, akkor az adott pályát újra kell kezdeni. Akármikor nyitja meg a játékot, mindig annál a pályánál folytathatja, ahol legutóbb abbahagyta. Pár másodperc is elég egy pálya teljesítéséhez, így tényleg bármikor előveheti, ha van egy kicsi szabadideje.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!