szerző:
hvg.hu

Akár a buszra vagy a munkahelyi számítógép betölöltődésére várva is elő lehet venni ezt a remek és ingyenes ügyességi játékot.

Egyszerűbb nem is lehetne az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Symmetrica szabálya, de ez az ügyességi játék így is kihívást jelent bárkinek. A cél: a kék kúpot úgy kell ellőni, hogy valamelyik kört eltalálja. Ez tényleg gyerekjáténak tűnik, csakhogy a kis lövedékek és a körök is folyamatosan mozognak, változatos módon és irányban. Sőt, a kúpok eközben forognak is.

Nagyon jól el kell találni a megfelelő pillanatot, és ez egyre nehezebbé válik. Egyszerre több kúp is forog a pályán, de mindig csak azt kell célba juttatni, amelyik kék színre vált. Ez adott esetben egyszerre több is lehet, ilyenkor több lövedék irányára és céljára is kell figyelni egyszerre.

A lövéshez csak meg kell érinteni a képernyőt, és ha valamelyik lövés nem talál, akkor az adott pályát újra kell kezdeni. Akármikor nyitja meg a játékot, mindig annál a pályánál folytathatja, ahol legutóbb abbahagyta. Pár másodperc is elég egy pálya teljesítéséhez, így tényleg bármikor előveheti, ha van egy kicsi szabadideje.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.