szerző:
hvg.hu

Az alábbi Chrome-bővítmények köszönhetően időről időre megnézhetjük fényképeinket, anélkül hogy keresnünk kellene őket. Igaz, egy új lapot azért meg kell nyitnunk a Chrome böngészőben.

Sokan használják a Google felhőtárhelyét fotóik megőrzésére, és éppen erre épít a Photos New Tab nevű Chrome-bővítmény. A használata igen egyszerű, nem kell vesződni beállításokkal, tulajdonképpen csak le kell tölteni – innen.

Ha a települése után megnyitunk egy új lapot, azonnal egy mutatós fénykép kerül elő (még nem a sajátjainkból), viszont ha a Connect Google feliratra kattintunk, akkor engedélyezhetjük a bővítménynek (e-mail (Gmail) -címünk és jelszavunk megadása után), hogy inkább a mi fotóinkból válogasson.

©

Persze nincs baj, ha nem akarjuk kiadni az adatainkat, igaz, akkor mások – egyébként nagyon szép – felvételeiben gyönyörködhetünk egy-egy új böngészőlap megnyitásakor.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlóan érdekes szoftverekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!