szerző:
hvg.hu

Az alábbi Chrome-bővítmény lehetővé teszi, hogy percre pontosan tudjuk, mikor is nézte meg címzettünk azt az e-mailt, amelyet a Gmail szolgáltatással küldtünk neki.

Korábban már mutattunk egy bővítményt, amelyikkel figyelhettük, hogy elolvasták-e (pontosabban megnyitották-e) elektronikus levelünket. Hasonló célra szolgál, azonban jóval sokoldalúbb ennél a Free Email Tracker nevű Chrome-bővítmény.

A letöltése után egy új ikon jelenik meg egyrészt balra az Elküldött levelek mellett, másrészt alul, az Új üzenet ablakban. A levéltörzsben pedig ott lesz a levél végén a Sent with Free Email Tracker felirat, ezt azonban bármikor törölhetjük. Az sem kötelező, hogy használjuk a levélkövetést, leállíthatjuk, ha az említett ikonra kattintunk, illetve ugyanígy aktiválhatjuk újra.

©

Amikor a címzettünk megnyitja a levelünket, alul egy kis ablak jelenik meg, mutatva az aktivitást és a kapcsolódó e-mail-címet. Az elküldött levelek listájánál is sötétszürkére vált a levél melletti ikon, és ha ráállunk az egérrel, láthatjuk, hogy pontosan mikor nyitották meg, és mikor olvasták el utoljára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlóan hasznos szoftverekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!