szerző:
hvg.hu

Csak tudjon majd válogatni belőlük, soktucatnyi új emoji érkezik az iOS 11.1 második bétájával.

Az Apple megígérte, és az Apple teljesíti is: rengeteg új emoji jelent meg az iOS 11.1 beta 2-ben (build 15B5078e), ami egyelőre a fejlesztők számára készült (bár le lehet tölteni, ha valaki bevállalja az esetleges hibákat).

©

Az emojik között ott lesznek a World Emoji Day-en bemutatott jelek, például a szakállas férfi, a szoptató anyuka, a zombi, és olyan új élelmiszerek, mint a szendvics és a kókusz. Különféle arcok, színes szívek, tündér, sündisznó, sál, dinók is vannak közöttük, és akinek már unalmas volna szív ikont küldeni a szerelmének, az akár azzal az emojival is kifejezheti érzelmeit, amelyet az amerikai jelnyelvből vettek át.

Az iOS 11.1 publikus változata csak az iPhone X megjelenésével együtt várható – jó esetben november elején.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!