szerző:
hvg.hu

Az egyre népszerűbb kriptovalutákkal sok pénzt lehet nyerni és persze veszíteni is. Ahhoz, hogy inkább nyerjen, figyelnie kell a népszerű digitális pénzekkel kapcsolatos információkat – ehhez nyújt nagyszerű segítséget ez az oldal.

A kriptovaluták iránti kereslet egészen odáig jutott, hogy az állami szinten alkalmazott technológiában élen járó Észtország már saját digitális pénzt szeretne bevezetni. Rengeteg ilyen devizával lehet már fizetni, nyomon követésükhöz már korábban ajánlottunk is egy mobil alkalmazást, illetve egy számítógépes megoldást is. Ezúttal egy olyan oldalt mutatunk, amellyel a legnépszerűbb kriptovalutákkal kapcsolatos friss információkat gyorsan beszerezheti.

A CoinBuzz oldalán minden kriptovalutának van egy külön doboza, amelyben három lehetőség is akad: a Twitterről és a Redditről minden fontos fejleményt (főként angol nyelvű cikkeket) azonnal lehet látni (lefelé görgetve a korábbiakat is), a Google ikonjára kattintva pedig az adott kriptovalutára keresés trendjeit lehet átnézni.

©

Ezen felül a kriptovaluták fejléceiben lehet látni az értéküket (dollárban), az elmúlt nap árfolyamváltozását dollárban, illetve grafikon jelzi, miként változott az érték az utóbbi időben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!