szerző:
hvg.hu

Ha egyik emoji sem fejezi ki eléggé érzelmeit, vagy csak szeretne kreatívkodni egy saját szmájli létrehozásával, érdemes elmentenie ezt az oldalt.

Az emojikat mobilon és számítógépen is egyre többet használjuk, hiszen pótolják a személyes érzelemkifejezések hiányát. Na de mi a helyzet akkor, ha nincs olyan szmájli, ami elég kifejező? És persze az is előfordulhat, hogy valaki kreavitását tenné próbára egy saját emoji létrehozásával. Bármelyik okból is készítene ilyesmit, az Emojibuilder tökéletes segítség ehhez.

Az oldalra kattintva egy üres lap jelenik meg, jobb szélen pedig 6 kategória (Faces, Misc, Foof, Objects, Natures, Parts). Ezekre kattintva minden ismert szmájli, jelkép, ikon, lájkjel, illetve ezek tartozékai megjelennek. Ha valamelyiket szeretné felhasználni, csak rá kell kattintania, és nagy méretben megjelenik.

Ezután a betöltött emojik minden részét bárhogy mozgathatja, például így.

Ha a darabokból elkészítette saját szmájliját, akkor csak a “Save as PNG” feliratra kell kattintani, és már le is tölti számítógépére az emojit. A “Clear canvas” feliratra kattintva bármikor törölheti az addigi munkát és új lapon kezdheti a szerkesztést. A végeredmény ilyesmi is lehet, de ez csak egy példa, rengeteg kombináció összehozható.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!