szerző:
hvg.hu

Ha az alábbi windowsos programot letölti a gépére, akkor sokezer előadó zenéit hallgathatja.

Szinte számon sem lehet tartani, hogy hányféle zenei stílusból válogathatunk az Audials Music Zoom programnak köszönhetően, amelyik a YouTube-ról, a SoundCloudról, a Vimeóról, a DailyMotionról és a Veohról streameli a számokat.

A szoftver használata ingyenes, csak le kell töltenünk (innen), majd az exe fájlra kattintva telepítenünk kell a programot – ez egy kis ideig el fog tartani, de megéri a türelem. A program települése után már fel is tűnik a zene univerzuma, benne a műfajokkal és a csillagokkal. Minél népszerűbb egy előadó, annál nagyobb a „csillaga”, de a bal oldalon lévő nagyítóval mélyebbre áshatunk a galaxisba, hogy kevésbé népszerű előadókat is választhassunk.

©

Ha megtaláltuk kedvencünket, csak kattintsunk rá, és balra meg is jelennek a számai, illetve a forrás, ahonnan a streamelés történik. Ezek közül választhatunk, és egy-két másodperc után már indul is a zene. A programot akár a tálcára is küldhetjük, miközben dolgozunk, ugyanis a választott előadó számait automatikusan játssza is le egymás után. A keresőmezőbe lehetőség van nevek alapján is kutakodni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!