szerző:
hvg.hu

Hogy lufi vagy sem, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre mostanság szárnyal a kriptopénzek piaca. Nem véletlen, hogy sorra születnek az ezzel kapcsolatos appok.

Sokan ma már nem részvényekbe, hanem inkább valamelyik kriptovalutába fektetik a pénzüket, hogy azután lélegzetvisszafojtva figyeljék, hogyan fial a befektetés.

Jó néhány alkalmazás segíti már az eligazodást ezen a piacon, mi is mutattunk már kapcsolódó appokat. Például egy mobilalkalmazást, és egy olyan oldalt is, ahol egyszerre lehet nyomon követni a legfontosabb kriptopénzek árfolyamát.

©

Ezúttal egy Chrome-bővítményt mutatunk, amely azoknak a „befektetőknek” lehet hasznos, akik sokat böngésznek. A Cryptab innen tölthető le, és a települése után érdekes változást tapasztalhatunk a Chrome-ban. Ahányszor csak új lapot nyitunk meg, feltűnik a top 100 kriptopénz (köztük a Bitcoin, az Etherum, a NEO, a BitConnect) listája, logókkal, árakkal, százalékos árváltozás-mutatással, összértékkel egyetemben. Akár világos, akár sötét hátteret választhatunk, hogy ízlésünkkel egyezően láthassuk az árfolyamokat. Bármelyik kriptopénzre kattintva a forrásoldalra (Coinmarketcap) jutunk, ahol több kapcsolódó adatot is elérhetünk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!