szerző:
hvg.hu

Gyárilag csak az alkalmazással lehet fotót feltölteni az Instagramra, de ezzel a számítógépes programmal mobil sem kell hozzá. Sőt, az app böngészése is megoldható így.

Ha szereti az Instagramot, bizonyára gondolt már rá, milyen jó lenne számítógépen használni, ami az app weboldalán lehetséges ugyan, de a legfontosabb funkcióhoz, vagyis a képek megosztásához a mobil alkalmazás kell. A Windowed program viszont lehetőséget ad a képek feltöltésére számítógépről is, ezt windowsos és Apple számítógépeken is megoldhatja, csak ezen az oldalon le kell töltenie.

Ezután be kell jelentkezni az Instagram-fiókba, onnantól minden ugyanolyan, mint az alkalmazásban, amit tehát böngészhet is – azt leszámítva, hogy az önmegsemmisítő felvételek itt sem jelennek meg.

©

A mobilon megszokott, a képernyő alján elérhető menüpontok itt is megvannak, ahogy a kamera ikon is – erre kattintva lehet képeket feltölteni Instagramra. Az ikonra kattintás után csak ki kell választani a számítógépen a feltölteni kívánt fotó(ka)t, és már meg is oszthatja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!