szerző:
hvg.hu

Fapados Spotify is lehetne a neve ennek az egyszerű, de számítógépes zenehallgatáshoz nagyszerű oldalnak, ami YouTube-on található klipekből csinál zenegépet mindenféle stílusban, aktuális válogatásokkal.

A Spotify végtelen lejátszási listákat kínál ahhoz, hogy mindig tudjunk valami jó zenét hallgatni, de a ListenOnRepeat oldal is a nap 24 órájában folyamatosan változatos kínálattal rendelkezik, és ezért még fizetni sem kell. Az ide kattintva elérhető szolgáltatáson érdemes a bal oldali menüsáv tetején a „Streams” funkciót választani, majd több tucat zenei stílus és hangulat közül választani egyet, és már indul is a válogatás – YouTube-klipekből.

©

A Streams menüpont alatt is vannak érdekességek, például az amerikai és brit toplisták alapján készített válogatások, amelyeket hetente frissítenek. Ha az „Artist Radio” feliratra kattint, akkor az éppen hallgatott dal előadójától kaphat még több slágert.

©

A szív ikonnal lájkolhatja is a dalokat, illetve lejátszási listákat is készíthet az oldalon, ehhez csak a listába szánt dalnál a „+” ikonra kell kattintani, majd a megfelelő listára.

Bármelyik menüpontban is van az oldalon, a jobb felső sarokban megtalálja az éppen hallgatott szám információit, illetve a lejátszást is irányíthatja, ismételheti a dalt, illetve itt is lájkolhat.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!