szerző:
hvg.hu

A Watch_Dogs pár éve az egyik legjobban várt játék volt. Hogy miért, azt talán már abból is ki lehet találni, ha röviden összefoglaljuk a történetét: amikor Batmanről kiderül, hogy igazából polgárőr és informatikus.

A Ubisoft által fejlesztett Watch_Dogs publikus története két évet is felölel. A játék 2013 egyik legjobban várt darabja volt. Amikor előléptek vele, akkor már négy és fél éve fejlesztették, de végül csak 2014-ben jelent meg.

A programot rövid ideig ingyen letölthetővé teszi a kiadó: erre az oldalra kell ellátogatni, ahol egy rövid (és ingyenes) Uplay-regisztráció után ingyen letölthető a játék telepítőfájlja. A promóció november 7-én (kedd) délután 4 órától november 13-án (hétfő) délután 4-ig tart. Az időbéli megkötés természetesen csak a játék letöltésére vonatkozik, játszani jövő hétfő után is bármikor ingyen lehet majd vele annak, aki időben lép.

A Watch_Dogs az okosvárosok nem is olyan távoli jövőjét vetíti elénk, egy olyan világot, ahol a privát telefonbeszélgetésektől kezdve a bankszámlákon át a jelzőlámpákig mindenre rálát a város operációs rendszere. Így viszont az is, aki képes betörni a rendszerbe. Ezen a ponton jövünk a képbe mi, a számítógépünk és egy remek játékhangulat.

A játékról írt kritikánkat itt olvashatja, itt pedig a Watch_Dogs már-már hihetetlen valóságbéli hátteréről talál érdekességeket.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenessé váló fizetős programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!