szerző:
hvg.hu

A Terápia című sorozat befejező évadának premierje alkalmából 24 órára megszünteti az adásán lévő korlátozást az HBO – de persze más filmek és sorozatok is lesznek a nyílt napon.

Az HBO által sugárzott filmeket és sorozatokat sokan szeretik, de menetrendszerűen csak kevesen férhetnek hozzá: a csatorna adásának követéséhez nem elég a tévészolgáltató valamelyik csomagjára befizetni, az HBO-hoz egy dedikált, külön előfizetésre is szükség van. Ezt a korlátozást függesztik fel hétfőn reggel 6 órakakor, a műsor egészen kedden 5:59-ig kódolatlanul lesz elérhető.

A nap kódolatlansága az HBO GO szolgáltatásra nem vonatkozik, így a mozicsatorna aktuális műsora csak tévékészüléken lesz fizetés nélkül is nézhető. Ott viszont bármelyik szolgáltató majdnem bármelyik csomagjában. A kivételt a legkisebb, közszolgálati csomaggal rendelkezők jelentik.

hvg.hu Tech

Valami nagyon meg fog változni a tévézésben, és már a küszöbén állunk

Nem igaz az, hogy a fiatalok leszoknának a hagyományos televíziózásról – állítja egy felmérésre támaszkodva a világ vezető műholdas vállalata. A minőségi tartalmakat – főleg sorozatokat és sportközvetítéseket – továbbra is szívesen fogyasztjuk tévén mindannyian. Egyre fontosabb igény ugyanakkor a nagy képernyő és a tartalom nagy felbontása. A már csőben lévő VR-közvetítésekkel, a virtuális valóság elterjedésével pedig mind a igények, mind a tévézés új szintre emelkedhet.