szerző:
hvg.hu

Az Instagram mobil webes verziója fontos fejlesztést kapott, hiszen már az app sem kell ahhoz, hogy szinte teljeskörűen használjuk az alkalmazást.

Májusban számoltunk be róla, hogy a mobilról akár le is törölhető az Instagram alkalmazás, hiszen ha okostelefonnal látogat az instagram.com oldalra, már nem csak nézegetheti a képeket, de fel is tölthet fotókat. Ezt a lehetőséget fejlesztette most tovább a Facebook tulajdonában lévő app, hiszen a Snapchatről óriási sikerrel lemásolt funkció, a Stories is elérhető az oldalon. Nem csak nézegetni lehet a 24 órán belül eltűnő megosztásokat, de fel is lehet tölteni őket – kicsit fapados verzióban.

©

Ha mobilon az oldalra látogat, akkor képet oszthat meg a Stories funkcióban, és az alkalmazásban megszokott filterek ugyan nem állnak így rendelkezésre, de színes szöveget így is lehet a fotókra tenni, majd ugyanúgy megosztani egy napra, mint az alkalmazásban.

Ez azt jelenti, hogy videókat továbbra sem lehet feltölteni az app nélkül, de gyakorlatilag minden más fontos funkció elérhető a hiányában. Ez annyira így lett, hogy az Instagram mások bejegyzéseinek mentési lehetőségét is elérhetővé tette a mobil webes verzióban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!