szerző:
hvg.hu

Vasárnap estig minden platformon ingyenessé tette a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege játékot a Ubisoft.

Windowsos számítógépre, PlayStaton 4-re és Xbox One-ra jelent meg közel két éve a Rainbow Six című taktikai lövöldőzős játéksorozat legutóbbi része. Hamarosan egy kiegészítő érkezik hozzá, ennek apropóján vasárnap 18 óráig ingyen lehet játszani az alapjátékkal. Sőt, akinek a próba alapján megtetszik, az féláron meg is veheti magának hosszabb távra is.

Szükség is lesz rá az új, letölthető kiegészítőhöz, amelyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy új dél-koreai pályát tartalmaz majd. A DLC neve Operation White Noise lesz.

Ha máskor is tudni szeretne, ha egy érdekes fizetős szoftver ingyenessé válik, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!