szerző:
hvg.hu

Akinek egy nap több gyógyszert is be kell vennie, akár eltérő időpontokban, annak jól jöhet, ha figyelmeztetés érkezik erről.

Akár e-mailben, akár SMS-ben is küld figyelmeztetést a MyMedSchedule nevű ingyenes (angol nyelvű) webszolgáltatás azzal kapcsolatban, hogy ideje bevenni a gyógyszerünket. Ezt persze nem csak úgy magától teszi, előbb meg kell ismertetni vele, hogy mikor és mit kell bevennünk.

Mindenekelőtt regisztrálnunk kell az oldalra, majd egy meglehetősen terjedelmes listából ki kell választanunk a gyógyszerünket. Akkor sincs gond, ha nem találjuk, ugyanis lehetőségünk van plusz gyógyszereket felvinni, erősség, forma, betegség megadásával.

©

Ezután adhatjuk meg, hogy egy nap hányszor kell bevennünk a gyógyszereket, és itt már konkretizálhatjuk is az időpontokat. A következő lépésben még egyszer ellenőrizhetjük az időzítést, majd eldönthetjük, hogy milyen formában kérjük az értesítést (e-mail, szöveges üzenet), és a test gombra kattintva ellenőrizhetjük, hogy valóban jönni fog-e az üzenet a megadott címre, számra.

A Checklist opció alatt heti és havi ellenőrző listát is kérhetünk, sőt akár heti egészségügyi naplót is vezethetünk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!