szerző:
hvg.hu

A Google-t is megérintette a Black Friday szele, ezért a Google Playben jó néhány alkalmazás lett olcsóbb a szokásosnál. Érdemes megnézni a listát, több igencsak jó appot is leértékeltek.

Miközben idehaza már a múlt héten pénteken megvolt az idei szezon első Black Friday-akciója, addig a tengeren túlon hivatalosan csak most, november 24-én veszi kezdetét a nagy karácsonyi leárazás. Úgy tűnik, a dologból a Google sem akar kimaradni, a Google Playben jó néhány játékot jóárasítottak, de vannak más kedvezmények is. És ezeket már most is el lehet érni.

A prémium játékok közül a Call of Duty: Black Ops Zombies, a LEGO Jurassic World vagy épp a Layton’s Mystery Journey is az eredeti árnál jóval olcsóbb lett. Az akciós játékokat itt lehet végigböngészni.

©

Nem csak játékokra hirdettek akciót: a Spotify-rivális Google Play Zenére például 4 hónap ingyenes használatot adnak, de alacsonyabb lett a Colorfy színezős alkalmazás havidíja is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!