szerző:
hvg.hu

Az alábbi oldalon anime stílusban készíthetünk avatart, akár fiú, akár lányalakot.

Ha nem akarunk  a fényképünkkel szerepelni valamelyik közösségi oldalon, akkor akár egy „helyettesítőt”, avatart is készíthetünk. Mi most egy olyan oldalt mutatunk, ahol anime (japán rajzfilm) stílusban tehetjük meg ezt.

©

Az Avachara oldalra fellépve választhatunk, hogy egy fiú vagy inkább egy lány bőrébe bújunk, majd lépésről lépésre felépíthetjük a figuránkat. Ez a fej kiválasztásával történik, majd erre tesszük rá a szemet, szemöldököt, orrot, szájat és persze a hajat. Ezután fel is öltöztethetjük a figuránkat, és különféle kiegészítőkkel is elláthatjuk. Végül hátteret is választhatunk, ami akár zászló is lehet.

©

Ha elégedettek vagyunk az avatarunkkal, akkor a fényképezőgép ikonra kattintva lementhetjük kétféle képnagyságban és formátumban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!