szerző:
hvg.hu

Az egyik legismertebb videojáték, a Super Mario házilag is elkészíthető. Nem hiszi? Itt a bizonyíték a barkácsverzióról.

A Facebookon bukkantunk az alábbi videóra, és nem lehet betelni vele. Nem is tudjuk eldönteni, hogy a barkácsolás vagy a játék része érdekesebb és izgalmasabb. Elkészült ugyanis a Super Mario házi barkácsverziója. Mielőtt pár papírlapra rajzolt pályára és egy kartonra festett kontrollerre gondolna, szólunk: bár nagyon egyszerű eszközökből készült, de profi módon. Lépésről lépésre megnézheti az összeszerelést.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!