szerző:
hvg.hu

Az X-akták világát zsebünkbe helyező mobilos játék természetesen a természetfeletti jelenségekre épít. Egy pillanatra sem engedi elfelejteni, hogy az igazság odaát van.

Még költői formában sem tennénk fel a kérdést, hogy ki emlékszik az X-aktákra, hiszen egészen nyilvánvaló, hogy a sorozat nem csak a kilencvenes években volt meghatározó, hanem azóta is népszerű jelenség. Az új epizódok mellett, a kornak megfelelően, egy mobilos játékkal is bővül az ikszes rejtélyek tárháza.

A fejlesztők bejelentése szerint az X-Files: Deep State című játékot androidos készülékeken, iPhone-okon, sőt még a Facebookon belül is lehet majd játszani. A történetben természetesen egy FBI-ügynököt alakítunk majd, akinek különféle logikai feladványokat kell megoldania, tanúkat kikérdeznie és így összeraknia az esetet. A történet a sorozat 9. és 10. évada közötti időben játszódik majd.

A Deep State az új évad amerikai debütálása után egy hónappal, 2018. február 6-án kerül majd fel az alkalmazásboltokba. Free-to-play modellt alkalmaznak hozzá, ami annyit tesz, hogy a játékot ingyen lehet majd letölteni és játszani is, de bizonyos játékmenetgyorsító és személyre szabhatóságot biztosító extrákért fizetni lehet majd benne.

Ha tudni szeretne a játékkal kapcsolatos új infókról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!