szerző:
hvg.hu

Az eddigi legolcsóbb iPadet dobhatja piacra jövőre az Apple, feltéve, ha megbízhatók az ázsiai forrás értesülései.

Az Apple-termékek nem éppen az olcsóságukról híresek, ezért is érdekes a DigiTimes értesülése, amely szerint 259 dollár (azaz kevesebb, mint 70 ezer forint) körüli áron jelenhet meg jövőre egy 9,7”-es iPad.

Idén tavasszal jelent meg az eddigi legolcsóbb 9,7”-es iPad: 329 dollárt (nagyjából 87 ezer forintot) kértek érte, a jövő évi modell azonban még ennél is olcsóbb lehet. A DigiTimes forrásai szerint a második negyedévben, azaz valamikor április és június között jelenne meg az eddigi legolcsóbb Apple-tablet. Ilyen ár mellett persze gyanítható, hogy nem lesz annyira gazdag funkciókban, mint a drágább elődei.

©

Úgy tűnik, az Apple ezzel az eszközzel szállna be abba az árharcba, amely a csökkenő tableteladásokkal terhelt piacon kialakult, olyan játékosok között, mint a Samsung, a Lenovo, az Amazon vagy a Huawei.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!