szerző:
hvg.hu

Az eddigi legolcsóbb iPadet dobhatja piacra jövőre az Apple, feltéve, ha megbízhatók az ázsiai forrás értesülései.

Az Apple-termékek nem éppen az olcsóságukról híresek, ezért is érdekes a DigiTimes értesülése, amely szerint 259 dollár (azaz kevesebb, mint 70 ezer forint) körüli áron jelenhet meg jövőre egy 9,7”-es iPad.

Idén tavasszal jelent meg az eddigi legolcsóbb 9,7”-es iPad: 329 dollárt (nagyjából 87 ezer forintot) kértek érte, a jövő évi modell azonban még ennél is olcsóbb lehet. A DigiTimes forrásai szerint a második negyedévben, azaz valamikor április és június között jelenne meg az eddigi legolcsóbb Apple-tablet. Ilyen ár mellett persze gyanítható, hogy nem lesz annyira gazdag funkciókban, mint a drágább elődei.

©

Úgy tűnik, az Apple ezzel az eszközzel szállna be abba az árharcba, amely a csökkenő tableteladásokkal terhelt piacon kialakult, olyan játékosok között, mint a Samsung, a Lenovo, az Amazon vagy a Huawei.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!