szerző:
hvg.hu

A YouTube összegezte az évet, de nem csak a nézettség alapján döntött arról, hogy melyek voltak 2017 legfelkapottabb videói és legnépszerűbb klipjei.

A Spotify már összegezte az év legnépszerűbb dalait és előadóit, itt volt az ideje annak is, hogy a YouTube is előálljon idei toplistáival. A videómegosztó két válogatást közölt, az elsőben az esztendő legfelkapottabb videóit gyűjtötte össze, a másodikban pedig 2017 legnépszerűbb zenei klipjeit. A két listánál nem csak a nézettséget vették figyelembe, hanem többek között a megosztásokat, a kommenteket és a lájokokat is.

Jöjjenek is a videók, jó szórakozást!

2017 legfelkapottabb videói

2017 legnépszerűbb zenei klipjei

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!