szerző:
hvg.hu

Újabb mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 4, amit teljesen nyugodtan nevezhetünk a Sony sikergépének.

December elején átlépte a 70 milliós határt a PS4-értékesítések száma – közölte a Sony Interactive Entertainment. A gép közvetlen konkurensei közül a legfrissebb, október végi állapotokat tükröző adatok szerint Xbox One-ból közel 31,6 milliót adtak el, így a Microsoft gépe az azóta valószínűsített növekedéssel együtt is nagyjából a PS4 felénél tart, ami az eladásokat illeti. A Nintendo Switch-ből 7,9 millió fogyott.

A Sony szerint a konzolok mellé világszerte több mint 617,8 millió példányt adtak el PS4-es játékokból. A platformot virtuális valóságos képességekkel felruházó PS VR rendszerekből összesen több mint 2 millió darabot értékesítettek. A 150 VR-játék értékesítése már 12,2 milliónál tart.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

Ez valami brutális: itt a The Last of Us 2 új előzetese

A Paris Game Week nyitónapján került elő az egyik legjobban sikerült PlayStation-exkluzív játék, a The Last of Us második részének előzetese. Élethű ábrázolásból nem lesz hiány benne, de életellenességből sem – a rövid videó mindkettőt bizonyítja.