szerző:
hvg.hu

Karácsonyi ajándékként is felfoghatjuk a Ubisoft új akcióját, melyben egészen nulla forintig árazták le legnépszerűbb játéksorozatuk egyik legjobban sikerült darabját.

Felesleges kalandfilmeket néznie, át is élheti őket – ezzel a címmel tettük közzé anno az Assassin's Creed IV: Black Flag című játékról készült kritikánkat. Ne aggódjon, ha a cím nem mond sokat, akkor is jót játszhat vele, akinek fogalma sincs a korábbi részek eseményeiről vagy éppen a világ jellemzőiről.

A 2013 őszén kiadott Black Flag a széria egyik legjobb darabja, a kritikusok véleményét összegző Metacritic oldalon 83-88%-on áll. Mi 10-ből 9 pontot adtunk rá, véleményünket és a játék rövid bemutatását itt találja.

Az elmúlt napokban még mindig 20 eurót, azaz 6300 forintot kértek a játékért. Szerintünk annyiért is megéri, de ingyen szinte kötelező darab.

Kardozás, hajózás, kalózélet – aranyélet.

Ezen a linken indíthatja a letöltést, ami – egy gyors és ingyenes regisztrációt követően – december 18-án (hétfő) 11 óráig ingyenes. Ha beszerezte a telepítőt, akkor természetesen később is bármikor játszhat a játékkal.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenessé váló fizetős programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!