szerző:
hvg.hu

A Chrome böngésző legjobb és legnépszerűbb bővítményeit egyetlen helyen gyorsan át tudja itt nézni, érdemes könyvjelzőként is elmenteni.

A böngészők közötti versenyt többek között azért is vezeti világszerte a Chrome, mert ehhez készül a legtöbb bővítmény. Munkánkat vagy szórakozásunkat is megkönnyítik, érdekesebbé vagy hasznosabbá teszik, esetleg meggyorsítják a böngészést, és még lehetne sorolni. Rengeteg ötletet meg is valósítanak, de hogyan tudja az ember, hogy melyek a legjobb bővítmények? (Mármint azon kívül, hogy átnézi a Chrome-bővítményes ajánlatainkat.) Nos, ehhez itt a Best of Chrome oldal.

Érdemes könyvjelzőként elmenteni az oldalt, ugyanis a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban lehet megtalálni a bővítmények legjavát. Az oldalra érve a “Top” kategóriában a szerkesztők legjobb bővítményes ajánlatait lehet látni a legjobb értékelésekkel bíró Chrome-bővítményekkel. Az oldal tetején pedig ott a kereső is, ha pontosan tudja, milyen jellegű bővítmény lenne hasznos.

©

Van még két kategória a kereső mező alatt: a “New” opciót választva az új bővítmények közül ajánlják a legjobbakat, a “Popular” feliratra kattintva pedig a Chrome-használók körében legnépszerűbb kiegészítő programokat listázza az oldal.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlóan hasznos dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.