szerző:
hvg.hu

Rövid időre ingyenes lett az alkalmazásboltokban egy jópofa flipper, amelyik a messzi-messzi galaxist, a Star Wars világát idézi.

Ezekben a napokban minden a Star Warsról, pontosabban a filmeposz nyolcadik részéről szól (ma van a bemutató az Egyesült Államokban), és nem lehet véletlen, hogy egy jópofa, a témához kapcsolódó appot is ingyenessé tettek az App Store-ban.

©

Az iOS-re és androidos készülékekre is letölthető Star Wars Pinball 5 egy flipperjáték, és flipperezés közben találkozhatunk a Star Wars ikonikus karaktereivel. Pontszámainkkal akár a Galaktikus Birodalmat, akár a Lázadók Szövetségét támogathatjuk, mert azért a harcnak még nincs vége.

A játék a Star Wars ötödik epizódjának világával érkezik, és alkalmazáson belüli vásárlásokkal lehet egyéb Star Wars flipperasztalokhoz jutni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Bicsérdi Ádám Kult

Bobafett is egy hátast dobott az új Star Wars-filmtől

Mármint nem az eredeti trilógia fejvadász-karaktere, hanem a nemrég hazatérő magyar rapper, aki szerint Az utolsó Jedik azt jelentheti a mostani gyerekeknek, mint amit az idősebbeknek az eredeti trilógia jelentett évtizedekkel ezelőtt.