szerző:
hvg.hu

Rövid időre ingyenes lett az alkalmazásboltokban egy jópofa flipper, amelyik a messzi-messzi galaxist, a Star Wars világát idézi.

Ezekben a napokban minden a Star Warsról, pontosabban a filmeposz nyolcadik részéről szól (ma van a bemutató az Egyesült Államokban), és nem lehet véletlen, hogy egy jópofa, a témához kapcsolódó appot is ingyenessé tettek az App Store-ban.

©

Az iOS-re és androidos készülékekre is letölthető Star Wars Pinball 5 egy flipperjáték, és flipperezés közben találkozhatunk a Star Wars ikonikus karaktereivel. Pontszámainkkal akár a Galaktikus Birodalmat, akár a Lázadók Szövetségét támogathatjuk, mert azért a harcnak még nincs vége.

A játék a Star Wars ötödik epizódjának világával érkezik, és alkalmazáson belüli vásárlásokkal lehet egyéb Star Wars flipperasztalokhoz jutni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Bicsérdi Ádám Kult

Bobafett is egy hátast dobott az új Star Wars-filmtől

Mármint nem az eredeti trilógia fejvadász-karaktere, hanem a nemrég hazatérő magyar rapper, aki szerint Az utolsó Jedik azt jelentheti a mostani gyerekeknek, mint amit az idősebbeknek az eredeti trilógia jelentett évtizedekkel ezelőtt.