szerző:
hvg.hu

Gyerekkorát idézheti fel ezzel a papírrepülős alkalmazással, ami egy klasszikus mobiljátékra hasonlít.

Emlékszik a Flappy Birdre? Óriási mobilsiker volt a játék, amelynek több változata is készült, de most találtuk meg a klasszikus app legjobb újragondolását: papírrepülős verziót, ami nehezített is.

Az Androidra ingyen letölthető Paper Plane remek szórakozás, hiszen a gyerekkorból jól ismert papírrepülő versenyeket idézi vissza, modern köntösben. Nem kell hajtogatni, indulásnál már kész a papírrepülő, ami halad is előre folyamatosan, “csak” a mozgását kell irányítani az ujjunk képernyőn tartásával és elengedésével, ugyanis szaggatott vonalak között kell átmennie, minden egyes sikeres kísérletért egy-egy pont jár.

©

Igen ám, de ha a vonalak szélét találja el a papírrepülő, akkor vége a játéknak. Ha nem megy át a szaggatott vonalon, akkor még lehet folytatni, de 3 életünk van, vagyis három alkalommal lehet kihagyni feladatot.

És ez még nem minden, ugyanis egy idő után már nem csak sima függőleges vonalakon át kell irányítani a papírrepülőt, hanem össze-vissza állnak a célok, sőt, mozognak is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!