szerző:
hvg.hu

A világ első okosgombjaként emlegetik a Beamet, amellyel kreatív módon fejezhetjük ki érzéseinket és különféle elkötelezettségeinket.

Akár meglévő, akár saját magunk által készített GIF-eket, képeket, slideshow-kat is megjeleníthetünk a Beam Authentic okosgombján. Egy kitűzőszerű, kör alakú AMOLED kijelzőről van szó, amelyre a Buetoothszal kapcsolódó appon keresztül vihetjük fel a különféle képes tartalmakat.

Az okosgomb köré már közösség is szerveződött, így akár elég csak követni valakit, és már át is lehet venni annak alkotásait, ha úgy érezzük, nem vagyunk elég kreatívak. A Beam pánikgombként is funkcionál, négy embernek lehet vele vészhelyzeti üzenetet küldeni a tartózkodási helyünkkel együtt.

©

A gombhoz, mint említettük, androidos és iOS-es app is tartozik, ezek segítenek a különféle képek elkészítésében, amit akár nulláról is kezdhetünk saját fotóink felhasználásával, de akár mások alkotásait is átformálhatjuk, testre szabhatjuk. Az okosgomb nem olcsó, 99 dollárba, azaz körülbelül 26 500 forintba kerül, amiből 3 dollárt jótékonysági célra fordítanak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!