szerző:
hvg.hu

Magyar idő szerint vasárnap este 8 órakor a világ több pontjáról is jelezték a felhasználók, hogy nem működik náluk a WhatsApp.

Valószínűleg a megnövekedett szilveszteri forgalom miatt túlterhelt a rendszer, ezért akadozott vasárnap este világszerte a WhatsApp.

A népszerű üzenetküldő applikáción a felhasználók szerint küldeni és fogadni sem lehetett üzeneteket.

Baj volt a szolgáltatással egyebek mellett Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában, Olaszországban és Spanyolországban. Panaszkodtak a felhasználók Brazíliában, az Egyesült Államokban, Indiában, Malajziában is.

A leállás pontos oka egyelőre nem ismert, és valószínű, hogy lehetnek még fennakadások a következő órákban – írja egyebek mellett az osztrák Heute.at.  

A Down Detector adataiból is jól látszik, hogy megugrott a WhatsApp meghibásodásáról szóló jelzések száma.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!