szerző:
hvg.hu

Ezzel a villámgyors játékkal tényleg el lehet szórakozni még akkor is, ha csak fél perc szabadidőnk van. Sőt, 22 másodperc is elég hozzá.

A már-már addiktív mobiljátékairól híres Ketchapp játéka jól jöhet mindenkinek, akinek egyszerre csak kevés ideje van a szórakozásra, de egy-két percre ehhez néha szívesen elővenné a telefonját. Ez esetben 22 másodperc is elég, ugyanis az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető 22 Secondsban ennyi idő jut arra, hogy minél messzebb jussunk a pályán.

©

Egy korongot kell az ujjunkkal lökdösni előre, ami az akadályok miatt nem egyszerű. Néha szűkül a terep, néha mozgó akadályok jelennek meg, miközben nagy méretben végig látható a visszaszámláló.

A pályát nem lehet kiismerni, hiszen az akadályok ugyan mindig hasonlóak, de a sorrendjük és elhelyezésük változó. Virtuális méterekben látható, hogy mennyit haladtunk előre, ebben kell rekordot dönteni vagy újra és újra kipróbálni, hogy meddig jutunk 22 másodperc alatt. Tapasztalataink alapján pedig nem azzal, hogy óriási tempóban lökdössük a korongot, inkább pár határozott és jól időzített mozdulat kell hozzá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!