szerző:
Papós Tamás

Sokan azért (is) szeretik a Chrome böngészőt, mert bővítményekkel igazán hasznossá varázsolható. Mi is gyakran mutatunk be ilyen kiegészítőket, ezért az új év első napjára készítettünk egy válogatást a tavalyi év legjobbjaiból.

Az év legjobb Chrome-bővítményeit 2015-ben és 2016-ban is bemutattuk, most pedig következzenek 2017 leghasznosabb kiegészítői. Próbálgassa őket, nagyon jól tudnak jönni, például amikor a pihenőszezon után kedden visszatér a munkába.

Ettől kezdve nem hivatkozhatnak arra, hogy nem látták az e-mailjét

Az alábbi Chrome-bővítmény lehetővé teszi, hogy percre pontosan tudjuk, mikor is nézte meg címzettünk azt az e-mailt, amelyet a Gmail szolgáltatással küldtünk neki.

©

Ha Gmailt használ, sok időt takaríthat meg ezzel a bővítménnyel

Az elektronikus levelezés elmaradhatatlan hozadékai a csatolmányok. Az alábbi Chrome-bővítménnyel ezeket kezelhetjük jóval hatékonyabban az eddigieknél.

Ez a Chrome-bővítmény sok bosszankodástól fogja megkímélni

Ha ön is azok közé tartozik, akiket felettébb bosszant egy váratlanul felharsanó videó valamelyik weboldalon, akkor feltétlenül próbálja ki az alábbi Chrome-bővítményt.

©

Gmailezik? Töltse le ezt, és mostantól soha nem marad le a tényleg fontos levelekről

Sokan azért pásztázzák folyton Gmail-fiókjukat, hogy ne maradjanak le valamilyen fontos üzenetről. Az alábbi bővítmény frappánsan oldja meg ezt a gondot.

Ha ezt telepíti a gépére, hirtelen megcsappan a kormánypropaganda a böngészőjében

Valaki készített egy tartalomszűrő bővítményt a Chrome böngészőhöz. A kiegészítő neve elég beszédes: Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló.

Kímélje a számítógépét: ezt tegye, ha sok fület szokott nyitva tartani a Chrome-ban

Lassítja a Chrome-ot, ha egyszerre sok fül van nyitva. Érdemes ezeket eltenni későbbi megnézésre, például az alábbi Chrome-bővítmény segítségével.

©

Átlátható Gmailt akar? Kapcsolja be ezt, és emailjeiről ránézésre tudja majd, honnan küldték

Ha telepíti ezt a Chrome-bővítményt, a Gmail színes logókkal automatikusan jelzi, hogy honnan érkeztek a levelek. Címkézéssel ugyan megoldható hasonló, de ez kevésbé macerás.

Mi a munkája? Igazából mindegy is, szinte mindenhol jól jön ez a Chrome-bővítmény

Távmunka esetén kifejezetten ajánljuk, de egy nagy irodában dolgozva is rendkívül hasznos ez a videós Chrome-bővítmény.

©

Ha csak a Chrome-ot szereti, ezzel sokkal könnyebbé teheti a böngészést

Akár munkahelyen vár ránk egy feladat, akár esténként szörfözünk a neten, mindig vannak kedvenc és rendszeresen megnyitott oldalak. Ezeket egyszerűbb és gyorsabb elérni ezzel a Chrome-bővítménnyel.

Ügyes trükk a Gmailhez: ilyen egyszerűen csatolhat a leveléhez felhőben őrzött fájlt

Egy Chrome-bővítmény lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással csatoljunk levelünkhöz olyan fájlt, amelyet egyébként valahol felhőben őrzünk.

©

Használ a Chrome-hoz bővítményeket? Akkor ezt az oldalt mentse el, nagyon hasznos

A Chrome böngésző legjobb és legnépszerűbb bővítményeit egyetlen helyen gyorsan át tudja itt nézni, érdemes könyvjelzőként is elmenteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!