szerző:
hvg.hu

Majdnem a felére csökkentette az eredeti Surface Book néhány modelljének az árát a Microsoft.

Bár a nagy befutó most mindenképpen a Surface Book 2, azért ne feledkezzünk meg elődjeiről sem, a Surface Book modellek ma is drága, figyelemre méltó eszközök. Akit eddig az ár tartott vissza a vásárlásuktól, annak érdemes most körül néznie az Amazonon, ugyanis jelentős leértékeléssel találkozhat.

Az Intel Core i5 processzorral szerelt, 8 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhelyet tartalmazó, 13,5”-es PixelSense érintőképernyős (3000 x 2000 pixeles) modellre például 44 százalékos kedvezményt ad a Microsoft, azaz az eredeti 1500 dolláros (körülbelül 386 ezer forintos) ár helyett most 834 dollárért (215 ezer forintért ) kapható.

©

De nem ez a legnagyobb engedmény, amit a redmondiak tettek: a 256 GB-os modellnél például 47 százalékot elengedtek az árból, és most a készülék 1900 dollár (490 ezer forint) helyett 1014 dollárért (261 ezer forintért) rendelhető meg. A Surface Prók mellé Surface Pen is jár, és előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkeznek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!