szerző:
hvg.hu

Szerencsére a Galaxy Note8-cal kapcsolatos akkumulátorgond csak nagyon kevés telefont érint, és közel sem olyan veszélyes, mint a Note7 akkumulátorproblémája.

A közelmúltban röppent fel a hír, amelyet a BGR is megosztott a netes közösséggel, hogy egyes Galaxy Note8 használók furcsa akkumulátor-problémát tapasztaltak. Miután teljesen lemerült az akkumulátor, a készüléket nem lehetett többé feltölteni. A Samsung is elismerte, hogy kapott néhány bejelentést, de ahhoz, hogy tájékoztatást tudjanak adni, részletesebb információkkal kellene rendelkezniük az eszközökről. Ezzel együtt biztosak abban, hogy csak néhány készülék érintett.

©

És ez az, amit el is kell hinnünk, lévén a Galaxy Note8-ból már több millió példány talált gazdára, és ha komoly gondok lennének az akkumulátorral, arról már sokkal korábban és sokkal többet hallottunk volna.

Egyelőre nem tudni, mi okozza a gondot, de legalább a testi épségre nem jelent veszélyt, ugyanis az akkuk nem gyulladnak ki, nem robban fel a telefon. A Samsung már bebizonyította, hogy megszívlelte a Galaxy Note7-leckét, hiszen azóta már sok készüléke megjelent, és nem lehet robbanó akkukról hallani.

Az érintett telefonokat kicserélik a Samsungnál, és a Note8-használóknak azt javasolják, hogy amíg nem érkezik a megnyugtató magyarázat és javítás, nem merítsék le teljesen a telefonjukat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!