szerző:
hvg.hu

Limitált kiadásnak tervezte a OnePlus a homokkő színű OnePlus 5T-t, és olyannyira limitált lett a kínálat, hogy nem egészen két óra alatt az összes példány gazdára talált.

Úgy tűnik, a felhasználók kedvelik a szép színekbe öltöztetett telefonokat, ezért is választanak időnként új színváltozatokat a gyártók egy-egy kedvelt modellnél. A OnePlus is így tett, vitték is mint a cukrot a lávavörös OnePlus 5T-t, most pedig a gyártó egyik hivatalos tweetjéből az derült ki, hogy a homokkő fehér OnePlus 5T is elfogyott nem egészen két óra leforgása alatt.

©

Mondjuk azt azért nem ártana tudni, hogy ez pontosan hány példányt is jelent, mert így azért nehéz eldönteni, milyen eredményt könyvelhetünk el. Egyelőre még azt sem tudni, hogy lesz-e újabb szállítmány a fehér színű változatból, a lávavörösből mindenesetre több is volt. Igaz, a homokkő fehér telefont a OnePlus kifejezetten limitált szériaként emlegette, így könnyen lehet, hogy tényleg csak az alatt a két óra alatt lehetett ilyen színű készülékhez jutni.

De ne keseredjen el, aki most lemaradt a homokkő fehér színről, volt már példa arra a OnePlus történetében, hogy egy limitált szériás szín (Soft Gold) olyan sikeres volt, hogy a OnePlus később bevezette a hivatalos színválasztékba.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!