szerző:
hvg.hu

Limitált kiadásnak tervezte a OnePlus a homokkő színű OnePlus 5T-t, és olyannyira limitált lett a kínálat, hogy nem egészen két óra alatt az összes példány gazdára talált.

Úgy tűnik, a felhasználók kedvelik a szép színekbe öltöztetett telefonokat, ezért is választanak időnként új színváltozatokat a gyártók egy-egy kedvelt modellnél. A OnePlus is így tett, vitték is mint a cukrot a lávavörös OnePlus 5T-t, most pedig a gyártó egyik hivatalos tweetjéből az derült ki, hogy a homokkő fehér OnePlus 5T is elfogyott nem egészen két óra leforgása alatt.

©

Mondjuk azt azért nem ártana tudni, hogy ez pontosan hány példányt is jelent, mert így azért nehéz eldönteni, milyen eredményt könyvelhetünk el. Egyelőre még azt sem tudni, hogy lesz-e újabb szállítmány a fehér színű változatból, a lávavörösből mindenesetre több is volt. Igaz, a homokkő fehér telefont a OnePlus kifejezetten limitált szériaként emlegette, így könnyen lehet, hogy tényleg csak az alatt a két óra alatt lehetett ilyen színű készülékhez jutni.

De ne keseredjen el, aki most lemaradt a homokkő fehér színről, volt már példa arra a OnePlus történetében, hogy egy limitált szériás szín (Soft Gold) olyan sikeres volt, hogy a OnePlus később bevezette a hivatalos színválasztékba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!