szerző:
hvg.hu

Egy ideje már hallani arról, hogy a HTC visszahozná az „eye” márkanevet. A most kikerült meghívó éppen ezt támasztja alá.

Holnapra szól a HTC meghívója, amelyik a cég hivatalos Weibo-fiókjából landolt. A dátumon kívül nem árul el sokat, illetve a szövegben szerepel az „eye” szócska, ami alátámasztja azt a bennfentes értesülést, hogy a korábban HTC Harmony néven emlegetett telefon jelenik meg HTC U11 EYEs elnevezéssel.

©

A középkategóriás telefon kétféle változatban érkezik, az egyikbe Snapdragon 652, a másikba Snapdragon 660 chipkészlet kerül. 4 GB/64 GB, illetve 6 BG/128 GB a RAM/tárhelyváltozat. A telefonnak 5,99”-es, 18:9 képarányú, 2160 x 1080 pixeles kijelzője lesz. 5 és 12 Mp-es kamera lesz az elő-, illetve hátlapján, a hátoldalra kerül egyébként az ujjlenyomat-olvasó is. 3930 mAh-s lesz a nem eltávolítható akkumulátora. Az Android 8.0 Oreót futtatja.

Először a kínai, a tajvani és a hongkongi piacokon jelenik meg. A kisebb teljesítményű modell ára 400 dollárnak (102 ezer forintnak), míg az erősebb társ ára 540 dollárnak (138 ezer forintnak) felel majd meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!