szerző:
hvg.hu

A Dunk on Trump nevű játékban nem lehet se nyerni, se veszíteni, viszont nagyon gyorsan telik vele az idő.

Donald Trumpot egyébként sem a – fogalmazzunk úgy – elnöki stílusáról ismerhetjük, az USA elnöke az utóbbi időben azonban ismét kitett magáért. Egyfelől ott volt a múlt csütörtöki vita a Fehér Házban, amikor nemes egyszerűséggel "pöcegödör országoknak" nevezte az Egyesült Államokba érkező haiti, salvadori és afrikai bevándorlók szülőhazáit, majd még aznap bakizott egy hatalmasat: olyan repülőgépet küldött Norvégiának, ami csak a Call of Duty-ban létezik. Ezek után nem csoda, ha az amerikaiakban van némi ellenérzés az elnökkel szemben, amit a művészként ismert Jayson Musson most egy böngészős játékban keltett életre.

A Dunk on Trump nevű játék valójában – a szó hagyományos értelmében – nem is játék, ugyanis nem lehet benne se nyerni, se veszíteni. Az egyetlen cél ugyanis, hogy az általunk a szóköz billentyű gyors nyomogatásával "mozgatott" kosárlabda-játékos zsákoljon egyet úgy, hogy közben fellöki a védekező Trumpot.

©

Valójában a karakter mindig ugyanazt a mozdulatot csinálja, Trump mindig elterül, így gyakorlatilag csak elindítani tudjuk őt. A pontszámláló pedig megmutatja, hány kört játszottunk már le.

A Dunk on Trump nem igényel telepítést, böngészőből is játszható. De aki net nélkül is játszana vele, az Musson weboldaláról windowsos gépre és Macre is letöltheti az 58 MB-os csomagot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.