szerző:
hvg.hu

Néhány másodperc alatt logóötletek tucatjait dobja fel az alábbi iOS-es alkalmazás, amely még azt is megmutatja, hogyan néz ki a logó különböző felületeken.

Ugyan nem versenyezhet a LogoSOS nevű iOS-es app a komolyabb logókészíítő szoftverekkel, arra viszont remekül megfelel, hogy ötletekkel segítsen, ha hirtelen kellene felvázolnunk egy logót.

Az app letöltése után mindössze a cégnevet kell megadnunk, majd egy színt választanunk (ennek amúgy nincs túl nagy jelentősége), majd a Go-ra kattintás után rengeteg logóváltozatot dob fel az app. Ha választunk közülük, megnézhetjük, hogyan mutatna egy elegáns névjegykártyán, egy üzlet ajtaján vagy épp egy reklámtáskán.

©

Mint említettük, elsősorban ötletadóként érdemes kezelni ezt a programot, ugyanis a nagyfelbontású változat letöltéséért már némi anyagi áldozatot is kell hoznunk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!