szerző:
hvg.hu

Néhány másodperc alatt logóötletek tucatjait dobja fel az alábbi iOS-es alkalmazás, amely még azt is megmutatja, hogyan néz ki a logó különböző felületeken.

Ugyan nem versenyezhet a LogoSOS nevű iOS-es app a komolyabb logókészíítő szoftverekkel, arra viszont remekül megfelel, hogy ötletekkel segítsen, ha hirtelen kellene felvázolnunk egy logót.

Az app letöltése után mindössze a cégnevet kell megadnunk, majd egy színt választanunk (ennek amúgy nincs túl nagy jelentősége), majd a Go-ra kattintás után rengeteg logóváltozatot dob fel az app. Ha választunk közülük, megnézhetjük, hogyan mutatna egy elegáns névjegykártyán, egy üzlet ajtaján vagy épp egy reklámtáskán.

©

Mint említettük, elsősorban ötletadóként érdemes kezelni ezt a programot, ugyanis a nagyfelbontású változat letöltéséért már némi anyagi áldozatot is kell hoznunk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!