szerző:
hvg.hu

Bár már korábban is hallhattunk arról, hogy egy csúcstelefonon dolgozik a Xiaomi, egy most kiszivárgott képernyőfotó sok mindenről árulkodik.

Nem most kerül először szóba a Xiaomi Mi 7 (mi például itt írtunk róla), azonban ezúttal már konkrét (és nem is akármilyen) specifikációkról árulkodik egy képernyőfotó.

Ebből kiderül, hogy a Xiaomi Mi 7-nek 5,6”-es 20160 x 1080 pixeles kijelzője lesz. A RAM igazán tekintélyes: 8 GB (még ha nem is 10 GB, mint a Vivo telefonjánál), a natív tárhely pedig 128 GB. A készülék soká fogja bírni, mivel 4480 mAh-s akkumulátor kerül bele. A hátoldalán duplakamera (16 MP + 16 MP) lesz, és a telefon megkapja a Qualcomm Snapdragon 845 chipkészletet.

©

Bár korábban arról volt szó, hogy a Xiaomi a február végi MWC-n mutatja be a Mi 7-et, de egyre valószínűbb, hogy mivel nem szeretné, ha a Samsung elvinné előle a show-t a Galaxy S9-cel, inkább „csak” a Mi Mix 2s-t mutatja be, és a Mi 7-tel áprilisig kivár.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!