szerző:
hvg.hu

Már gazdára is találtak az első érmek a XXIII. téli olimpiai játékokon. Az alábbi oldalon látványos formában követhetjük nyomon, hogy milyen érmeket nyertek az egyes országok.

Bár a Wikipédián is található folyamatosan frissülő éremtáblázat a pjongcsangi téli olimpiai játékok kapcsán, a Coolmap weboldala jóval látványosabb ennél.

©

Egy világtérképen láthatjuk, hogy milyen országokba kerültek az érmek, alul az éremtáblázaton pedig nyomon követhetjük az aranyérmek, az ezüstök és a bronzok sorsát, illetve a Totalra kattintva valamennyi érem gazdaországa megjelenik. Ha az ország és a zászló neve alatti három pöttyre kattintunk, láthatjuk, hogy hány érmet szerzett összesen az adott ország.

E sorok írásakor Magyarország még nem volt fenn a listán, de bízunk benne, hogy ez csupán idő kérdése.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!