szerző:
hvg.hu

A Feral Interactive bejelentette, hogy nyárra végre tényleg megérkezik a népszerű stratégiai játék, az RTW az iPhone-okra. Még egy videót is mellékelt, hogy láthassák a felhasználók, mire számíthatnak.

Az RTW-ként vagy röviden csak Rome-ként emlegetett stratégiai játék, a Rome:Total War 2004-ben jelent meg PC-re, majd 2010-ben macOS-re, illetve 2016-ban iPadre. A játék valóban látványos, a játékos ismert hadvezérek bőrébe bújva vívhat történelmi vagy kitalált csatákat.

A fejlesztő már tavaly október 31-én bejelentette, hogy iPhone-ra is megérkezik a játék, azután viszont nem történt semmi. Szerencsére a Feral Interactive most újra hallatta virtuális hangját a Twitteren, és némi szabadkozás után (Róma sem épült újjá egy nap alatt) bejelentette, hogy nyáron biztosan megérkezik iPhone-okra is a játék. Még egy videót is mellékelt, hogy a felhasználók láthassák, mire számíthatnak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!