szerző:
hvg.hu

Bár még jó pár nap hátravan a párizsi rendezvényig, amelyen a Huawei bemutatja új csúcstelefonjait, eddig is sok minden kiderült az újdonságokról. legutóbb például a hivatalos háttérképei is kiszivárogtak.

Március 27-én jelenti be a Huawei Párizsban új csúcstelefonjait, a Huawei P20-at, a Huawei P20 Prót és a Huawei P20 lite-ot, és bár addig még kis idő hátravan, már szinte mindent tudunk az újdonságokról – a részleteket itt olvashatják.

©

Legutóbb azok a képek is felkerültek a netre, amelyeket előre telepítenek ezekre a készülékekre, ráadásul a képek letölthetők. Zip formátumba csomagolva ezen a linken találhatják meg a háttérképeket. Ezeknek az eszközöknek már 18:9-es képarányú kijelzőjük van, így teljesen megfelelnek az új korszak teljes képernyős okostelefonjainak, pontosabban azokon a telefonokon fognak jól kinézni, amelyek már ilyenek. Néhány kép háttere sötét, így nem fog rajtuk látszani a notch sem.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!