szerző:
hvg.hu

Érdemes egy próbát tenni az alábbi appal, és nemcsak azért, mert nagyon jópofán alakíthatjuk át vele videóinkat, képeinket, hanem azért is, mert egy rövid időre ingyenessé tették az App Store-ban.

Igazán jó értékeléseket kapott a felhasználóktól az App Store-ban a Videoshop – Video Editor nevű iOS-es alkalmazás, ráadásul rövid időre ingyenes, így megér egy próbát. Egy kép- és videoszerkesztőről van szó, bár érdemesebb inkább ez utóbbi célra használni.

Nehéz volna felsorolni az alkalmazás összes lehetőségét (érdemes kinek-kinek próbálgatni), úgyhogy most csak ízelítőként említünk meg néhányat. Részleteket vághatunk ki a videókból, de akár több videót is egybefűzhetünk, Különféle hanghatásokat adhatunk a klipekhez, az app több tucatnyi ilyet kínál fel. Megváltoztathatjuk a videó lejátszási sebességét, akár lelassíthatjuk, akár felgyorsíthatjuk.

©

Szövegeket írhatunk rá, vagy akár telefonunk mikrofonját használva, kommentálhatjuk a videón látottakat. A filmecskét akár 90 fokkal el is frogathatjuk. Különféle effektekkel animálhatjuk a videókat, amelyeknek még mélységet is kölcsönözhetünk.

Ha végül elégedettek vagyunk az eredménnyel, megoszthatjuk a legnagyobb közösségi oldalakon, chat-alkalmazásokban vagy akár e-mailben.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenesen letölthető fizetős programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!