szerző:
hvg.hu

A gyártó ígéretének megfelelően, már jó pár napja letölthető iOS-es és androidos telefonokra a 90-es évek kedvelt játéka, a tamagocsi.

A My Tamagotchi Forever címet kapta a Bandai Namco új köntösbe öltöztetett játéka (korábban itt olvashattak róla), amelynek alapja (egy különleges lényről való gondoskodás) azért emlékeztet a 90-es évek közepének oly népszerű játékára, a tamagocsira.

Az okostelefonra elkészített játék androidos készülékekre és iPhone-okra is letölthető. Ha a telepítés mellett döntünk, ne feledjük, naponta kell majd gondoskodnunk a választott karakterről, fel kell őt nevelnünk, és még karriert is választhatunk neki.

©

A mostani játéknak több különlegessége van. Egyrészt megjelenik benne a kiterjesztett valóság, másrészt arra is van lehetőség, hogy karakterünk, természetesen a mi segítségünkkel, másokkal is felvegye a kapcsolatot, másként fogalmazva közösségi élményt is integráltak a játékba. Az alkalmazásba még különböző minijátékokat is elrejtettek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!