szerző:
hvg.hu

Hordaként támadó békemenetesek, helikopterrel utunkat álló Semjén Zsolt – egyebek mellett ilyen nehézségekkel kell szembenéznie a felhasználónak egy kifejezetten a 2018-as választások idejére készített, böngészős programmal.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A böngészőben játszható programok legfontosabb előnye, hogy letöltés nélkül, tulajdonképpen azonnal indíthatók, csakúgy, mint az a Unity játékmotorral készült darab, amelyet kimondottan a választások idejére rakott össze kitalálója, és amelyben különféle ellenségekkel kell megküzdeniük a felhasználóknak. Itt tesszük hozzá: a program némiként elfogult, az ellenségek körében ugyanis némiképp felülreprezentáltak a kormányoldal képviselői. (De hát ilyen ez, amikor valaki hatalmon van: nagyobb hatalom, több kritika.)

Így például vannak Bayer Zsolt vezetésével támadó Békement-résztvevők, fideszes nyugdíjas hordák, illetve a játék egy bizonyos pontján maga Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is beszáll a képbe, ráadásul szó szerint: helikopterről, lelőtt szarvasát vonszolva igyekszik megnehezíteni az előrejutást, némi akrobatikát is a játékosra kényszerítve, tekintve, hogy őt, illetve bizonyos akadályokat csak ugorva lehet kikerülni.

Minthogy a program alapvetően az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek népszerűsítését célozza, a választható karakterek is közülük kerültek ki: a politikus választása gombra kattintva Szél Bernadettel, Karácsony Gergellyel, Vona Gáborral, továbbá Gyurcsány Ferenccel lehet harcba szállni. A játékot ide kattintva tudja indítani.

Ha játszana még politikai játékokkal, ezt a 4 remek darabot ajánljuk még figyelmébe.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!