szerző:
hvg.hu

Lassan lekerülnek rólunk a kabátok után még a dzsekik is, így különösen jól jöhet, hogy egy igen hasznos funkcióval egészítették ki a népszerű fitneszalkalmazást.

Már sok millióan telepítették telefonjukra a Workout Trainer nevű fitneszalkalmazást (iOS-es és androidos változata is van), és a felhasználói visszajelzések alapján kedvelik is az appot, sőt szerepelt meg a top ingyenes alkalmazások listáján is. Nálunk korábban itt olvashattak róla.

A legújabb frissítése egy igen fontos funkcióval bővíti ki a „személyi trénert”: a pulzusszám figyelembe vételének lehetőségével. A zsírégetés csak egy adott pulzuszámtartományon belül történik meg, a pihentető gyakorlatoknál sem mindegy, hogyan ver a szívünk, ezért is fontos, hogy a gyakorlatok közben valaki figyelje a szívverésünket, figyelmeztessen, ha kikerültünk az előírt tartományból.

©

A Workout Trainer legutóbbi frissítése már képes arra, hogy értékelje az okosórákról vagy a különféle bluetoothos szívritmusfigyelőkről érkező adatokat, és ezeknek megfelelően adjon figyelmeztetést, mutassa a megfelelő zónákat okostelefonunkon, tabletünkön.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!