szerző:
hvg.hu

Megjelent a népszerű Epica – Funny Camera nevű app továbbfejlesztett változata, amellyel igazán figyelemfelkeltő fotókat, szelfiket készíthetünk.

Az Epica 2 Pro – monster camera nevű iOS-es alkalmazásban izgalmas effektekkel bővítették ki a korábbi Epica appot. Az alkalmazás telepítése után engedélyt kell adnunk, hogy hozzáférhessen a kameránkhoz, ami természetesen indokolt.

Ezután eldönthetjük, hogy szelfit vagy fotót készítünk-e, de mielőtt még lenyomnánk az exponáló gombot, választhatunk a különféle effektek, maszkok, szűrők közül, amelyeket az app tartalmaz. Kis rajzzal a segítségünkre is van, hogy – szelfi esetén – hol legyen a fejünk a legjobb hatás elérése érdekében. A maszkok többsége ijesztő, na de éppen ettől válik egyedivé a kép. Az effektek és maszkok között söprő mozdulattal tallózhatunk, és ha megtaláltuk azt, amelyik tetszik, már készülhet is a kép.

©

Ha az appnak engedélyt adunk a fotóinkhoz való hozzáférésre is, akkor a már meglévő képeinket is átalakíthatjuk az alkalmazás eszközeivel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!