szerző:
hvg.hu

Belehúzott az Oppo, okostelefonjainak több modellváltozatáról is érkezett hír.

Kiadja az Oppo csúcstelefonjának (R15) „barcás” változatát, és most kiszivárgott az is, hogy a múlt hónapban bemutatott Oppo F7-nek is lesz egy variánsa: az Oppo F7 Youth. Annyiban persze nem meglepő ez, hogy a gyártó rendszeresen kiadja F szériás telefonjainak olcsóbb változatát.

©

Ennek a telefonnak lesz pár érdekessége. Például, hogy 25 MP-es lesz a szelfikészítője, amit mesterséges intelligencia támogat gépi tanulási képességgel felruházva. A kamera felismeri a kép készítésének körülményeit, hogy minél jobb szelfi készülhessen. A telefonnak nem lesz ujjlenyomat-olvasója, arcfelismerés viszont lesz rajta. A 175 gramm tömegű, 155,1 x 75,2 x 7,4 mm-es készülék leginkább az Oppo A3-ra hasonlít, amiből többen is arra következtetnek, hogy Mediatek Helio P60 chipkészlet lesz benne 4 GB RAM-mal.

A telefon várhatóan 3400 mAh-s akkumulátort kap, de nem lesz lehetőség gyorstöltésre. Az eszköz Android 8.1 Oreón alapuló Color OS-t futtat majd. Az ára 260 dollár (70 ezer forint) körüli lesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!