szerző:
hvg.hu

Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.

A prémiumkategóriás üzleti Elite PC-k új darabjai mellett számos Envy-masinát is bejelentett a HP. Valamennyiben megtalálható a HP Command Center, ami lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók optimalizálják gépük teljesítményét, beállítsák a ventilátor zaját, a hőmérsékletet a CoolSense technológia segítségével. A szokásoknak megfelelően Bang & Olufsen audió van bennük, és Sure View kijelző-technológia segít a privátszféra védelmében.

A fémházba bújtatott Envy 13-ban nyolcadik generációs U sorozatú processzor dolgozik opcionálisan elérhető Nvidia MX150 grafikus kártyával. A kerete igen keskeny, de azért a webkamera elfér a kijelző tetején. Az Envy x360 13 az Envy 13 kettő az egyben változata, és AMD Ryzen 5 vagy Ryzen 7 processzor dolgozik benne. Ez azt is jelenti, hogy AMD Radeon Vega grafikus kártyával árulják.

Az Envy x360 15 – ahogy arra az elnevezése is utal, egy picit nagyobb gép. 15,6”-es 1080p-s 4K kijelzővel érkezik, de azért elmarad az egyéb 15”-es prémium laptopok mögött.

©

Az Envy 17-ben szintén Intel U sorozatú processzor dolgozik, Nvidia GeForce MX150 grafikus kártyával. Van rajta C-típusú USB port, három USB 3.1 port és HDMI 2.0 port.

©

Érkeztek még új AIO (minden egyben) PC-k, köztük egy 27”-es és az igen szép formatervezésű Curved AiO 34. Mindkét gépben Intel Core i7-8700T processzor dolgozik, dedikált Nvidia GeForce GTX 1050 grafikus kártya van bennük, és 4 GB-nyi GDDR5 RAM. Ezek az első olyan minden egyben gépek, amelyek összedolgoznak az Amazon Alexával.

Valamennyi gépet még ebben a hónapban elkezdik árulni. Az Envy 13 ára ezer dollártól indul, az Envy x360 13-é 760 dollártól. A 15”-es változatért (AMD-s) 750 dollárt kérnek, míg az Intel processzorosért 870 dollárt. Az Envy 17 legkevesebb 1050 dollárba fog kerülni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!