szerző:
hvg.hu

Ahogy a PC-s és a konzolos változatok, úgy a FIFA mobilos verziója is megkapta az idei világkupához tartozó ingyenes frissítést, benne a kvalifikált országok összes résztvevőjével. Sőt, némi extra is társul hozzá.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Az elkövetkező napokban szinte minden a fociról fog szólni, ezt pedig a sportjátékokat kiadó EA is jól tudja, ezért is időzítette erre az alkalomra egyik legnépszerűbb programja, a FIFA mobilos változatához tartozó tematikus frissítést. Illetve valami ahhoz hasonlót.

A kiadó ugyanis némi csavart vitt a dologba: a tornára kvalifikált nemzetekkel játszva egy speciális, kimondottan a világbajnokság apropóján életre hívott, de ahhoz szorosan kapcsolódó eseményen verekedhetik végig magukat a felhasználók. Az iOS-re és Androidra is ingyen letölthető – bizonyos funkciókat alkalmazáson belüli vásárláshoz kötő – programban emellett a bajnokságra ki nem jutott nemzetek is elérhetők, esetükben pedig olyan kampányt készített az EA, amely épp az indulás jogának megszerzéséről szól. Mindkét esemény augusztus 1-ig várja érdeklődőket, vagyis a "rendes" vébé fináléja után is bőven tartani fognak.

Az egy az egy ellen küzdelmeket preferálóknak jó hír, hogy a program szintén kínál erre lehetőséget, de azokról sem feledkeznek meg, akik közben az éles meccseket is követik: az összecsapások utáni eredmények eljutnak majd a mobilos FIFA-ra, az egyes mérkőzéseket helyesen megtippelők pedig játékon belül felhasználható ajándékhoz jutnak. De mielőtt tippelésre adná a fejét, vessen egy pillantást a fejlesztők jóslataira, mert 2014-ben már bejött nekik, és most megint elmondták, szerintük ki nyeri a vébét.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes játékokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!