szerző:
hvg.hu

Nagy karriert futott be hétvégén az az Angela Merkel kabinetirodája által szombaton közzétett fénykép, amely sokak szerint jól illusztrálja a mai világpolitikai helyzetet. A mémgyárosok úgy gondolták: lehetne még érzékletesebb a kép, így nekiálltak „tökéletesteni”.

Íme a kancellária által közölt eredeti felvétel.

©

És íme a közösségi oldalakon terjedő átiratok.

©
©
©
©
©

Az amerikai elnök egyébként is a mémgyárosok nagy kedvence: amikor a klímaegyezmény felmondása után világszerte sokan feldühödtek, néhány durva képet is készítettek Trumpról. Itt találja őket.

Ha máskor is látni szeretné a közösségi oldalakon terjedő aktuális slágermémeket, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!